Bibliotheek Campus Sint-Niklaas

Printvriendelijke versie
Hier vind je meer informatie over het aanbod en de dienstverlening van de Odisee Campus Sint-Niklaas Bibliotheek. Kijk zeker ook in onze folder (pdf). De gedrukte versie vind je aan de balie in de bibliotheek.
 
* Nieuws
  • Onze campusbibliotheek start op maandag 20/9 het AJ2021-’22 in code groen.
  • Reserveren voor een plek is niet meer verplicht. Wil je echt zeker zijn van een PC-werkplek in de bibliotheek, dan kan je die wel nog altijd reserveren via deze link.
  • Een mondmasker blijft nodig wanneer je rondloopt in onze gebouwen en wanneer je geen afstand kan houden.
  • In de bibliotheek is ontsmettingsmiddel beschikbaar.
Mijn bibliotheekdiensten: 
Collecties: 

De bibliotheek van Campus Sint-Niklaas bevat volgende collecties: gezondheidszorg, lerarenopleiding en agro- en biotechnologie.

 

Tijdschriften zijn alfabetisch gerangschikt en zijn voor wat de lopende jaargang betreft beschikbaar in de bibliotheek. Voor het raadplegen van vorige jaargangen wordt een aanvraagformulier ingevuld zodat deze tijdschriften door het bibliotheekpersoneel kunnen opgezocht worden in het archief. Deze formulieren liggen ter beschikking op de balie.

 

Anatomische stukken, cd's, dvd's, cd-roms en didactische prenten zitten in een afgesloten ruimte en moeten dus bij het personeel aangevraagd worden.

Openingsuren:

Maandag8.30 - 17.30u
Dinsdag8.30 - 17.30u
Woensdag8.30 - 17.00u
Donderdag8.30 - 17.30u
Vrijdag8.30 – 12.00u ----- 13.00 – 17.00u
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Contactgegevens:

Waar en hoe kan je ons bereiken? Wie helpt je met informatievragen?

Reglement:

Alle details over o.a. dienstverlening, gebruiks- en uitleenvoorwaarden van de Odisee bibliotheken kan je terugvinden in het algemeen bibliotheekreglement (pdf). In alle KU Leuven Associatie bibliotheken geldt ook dit user charter.